Morgen wordt alles anders

2018

 

 

 

Deze voorstelling is een samenwerking tussen CC Het Gasthuis in het kader van Boze Wolf Festival, Huize Eigen Haard en Compagnie Frieda. Huize Eigen haard is een Aarschotse vzw die zorg draagt voor mensen met een verstandelijke beperking. De mensen van Eigen Haard delen samen met hun begeleiders het podium.

Ze legde haar arm om hem heen, alsof zij hem ten dans wilde vragen. Ze boog het hoofd. Ze keken elkaar niet aan, ze zwegen. Ze begonnen te dansen, langzaam, stroef. Ze dansten verder, verstilder, zij hield hem stevig vast. – Péter Esterhàzy, ‘Van de schoonheid en de troost’.

‘Morgen wordt alles anders’ draagt een hoopvolle boodschap in zich, een belofte, een uitkijken naar. Zonder te benoemen wat anders zal zijn, zonder de vinger op de wonde te leggen, is deze theatervoorstelling een troostende arm om je heen. En doet het beseffen dat we niet alleen zijn in een schijnbaar onverschillig universum.

Concept, vorm, regie: Compagnie Frieda, Nikè Moens, Katrien Pierlet
Spel: Isabelle Beynaerts, Stefaan Weyns, Antonio Dello Monaco, Shawnee Pels, Liesbeth Cockx, Sonia De Roover, Linda Wouters, Luc Van Bosstraeten, Wesley Verschooten, Sonia Cipido, Annick Wouters, Anne Tuerlinckx en Sooi Jacobs

Muziek: Miaux
Coaching: Eva Binon
Techniek en decor: Compagnie Frieda, Vick Verachtert en Het Gasthuis
Logistieke ondersteuning: Het Gasthuis
In samenwerking met FroeFroe

Boekingen: www.froefroe.be